Запис Детальніше

Взаємодія сфери освіти і навчання та сфери ринку праці щодо проектування та запровадження нових кваліфікацій і професій (на прикладі металообробної та електротехнічної галузі Німеччини)

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Взаємодія сфери освіти і навчання та сфери ринку праці щодо проектування та запровадження нових кваліфікацій і професій (на прикладі металообробної та електротехнічної галузі Німеччини)
 
Creator Мельник, С. В.
 
Subject компетентність
нові професії
підготовка кадрів
працівники
роботодавці
трудові функції
competence
new professions
training
workers
employers
labor functions
компетентность
новые профессии
подготовка кадров
работники
работодатели
трудовые функции
331.54
 
Description У статті відображено передові німецькі підходи щодо оптимізації та збалансування інтересів сторін, залучених до підготовки кваліфікованих кадрів.
The article deals with the advanced German approaches to optimize and balance the interests of the sides involved in the training of qualified personnel.
В статье отражены передовые немецкие подходы
по оптимизации и сбалансированию интересов сторон, вовлеченных в подготовку квалифицированных кадров.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2014-06-03T10:50:02Z
2014-06-03T10:50:02Z
2012-06-21
 
Type Article
 
Identifier Мельник С. В. Взаємодія сфери освіти і навчання та сфери ринку праці щодо проектування та запровадження нових кваліфікацій і професій (на прикладі металообробної та електротехнічної галузі Німеччини) / С. В. Мельник // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2012. – Спец. вип.: Праця в ХХІ столітті: новітні тенденції, соціальний вимір, інноваційний розвиток : у 2 т. – Т. 2. – С. 146-153.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/3650
 
Language uk