Запис Детальніше

Удосконалення оцінки конкурентоспроможності продукції

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення оцінки конкурентоспроможності продукції
 
Creator Багацький, Володимир Миколайович
Bagatskiy, Volodymyr
Островський, Ярослав Вікторович
Ostrovskiy, Yaroslav
 
Subject методи оцінки конкурентоспроможності продукції
джерела похибок оцінювання
принципи оцінки конкурентоспроможності продукції
methods for evaluating the competitiveness of products
resources of the error evaluation
principles of improving the production competitiveness evaluation
методы оценки конкурентоспособности продукции
источники погрешностей оценивания
принципы оценки конкурентоспособности продукции
339.137.2
 
Description У статті розглянуто основні проблеми оцінки конкурентоспроможності продукції. Запропоновано спосіб удосконалення оцінювання окремих параметрів (чинників) конкурентоспроможності продукції шляхом підвищення рівня її об’єктивності.
The article covers the main problems of evaluating the production competitiveness. It offers the way of improving the evaluating of different options (factors) of production competitiveness through the increasing of its objectivity level.
В статье рассмотрены основные проблемы оценки конкурентоспособности продукции. Предложен способ усовершенствования оценки отдельных параметров (факторов) конкурентоспособности продукции путем повышения уровня ее объективности.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2014-07-10T06:59:28Z
2014-07-10T06:59:28Z
2014-02-28
 
Type Article
 
Identifier Багацький В. М. Удосконалення оцінки конкурентоспроможності продукції / В. М. Багацький, Я. В. Островський // Стратегія економічного розвитку України : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана», Укр. Союз промисловців і підприємців, Ін-т світ. екон. і міжнар. відносин НАНУ ; [редкол.: А. П. Наливайко (голов. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2014. – № 34. – С. 176–182.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/4590
 
Language uk