Запис Детальніше

Соціалізація та десоціалізація відносин між працею і капіталом як тенденція розвитку соціально-трудових відносин на рубежі ХХ—ХХІ століття

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Соціалізація та десоціалізація відносин між працею і капіталом як тенденція розвитку соціально-трудових відносин на рубежі ХХ—ХХІ століття
 
Creator Коваленко, Іван Федорович
Кицак, Тарас Григорович
Шевчук, О. В.
 
Subject соціалізація
десоціалізація
соціально-трудова сфера
соціально-трудові відносини
соціально-економічній розвиток
socialization
desocialization
social labour sphere
social labour relations
social economic development
cоциализация
десоциализация
социально-трудовая сфера
социально-трудовые отношения
социально-экономическое развитие
331.104.316
 
Description У статті розглянуто теоретичні аспекти сутності соціалізації та десоціалізації відносин у сфері праці та заходи щодо забезпечення соціалізації відносин між працею і капіталом на сучасному етапі формування нової парадигми економічних і соціальних трансформацій.
The article deals with the theoretical aspects of the essence of socialization and desocialization processes in labor relations as well as with ensuring socialization between labor and capital during organization of the new socioeconomic transformation model.
В статье рассмотрены теоретические аспекты сущности социализации и десоциализации отношений в трудовой сфере и меры обеспечения социализации отношений между трудом и капиталом на этапе формирования новой парадигмы экономических и социальных трансформаций.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2014-07-11T09:27:09Z
2014-07-11T09:27:09Z
2013-06-19
 
Type Article
 
Identifier Коваленко І. Ф. Соціалізація та десоціалізація відносин між працею і капіталом як тенденція розвитку соціально-трудових відносин на рубежі ХХ—ХХІ століття / І. Ф. Коваленко, Т. Г. Кицак, О. В. Шевчук // Cоціально-трудові відносини: теорія та практика : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: А. М. Колот (голова) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2013. – № 1. – С. 104-112.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/4660
 
Language uk