Запис Детальніше

Собівартість у ціноутворенні на молочну продукцію

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Собівартість у ціноутворенні на молочну продукцію
Cost in pricing for dairy products
 
Creator Семеняка, Анжела Анатоліївна
Semenyka, A.
 
Subject прибуток
собівартість
норматив затрат
657
 
Description The article considers methodological approaches to determining the cost and price structure. There are many factors that influence the formation of the cost price, which can not simply be simplified to the cost. Inclusion of specific costs in the cost of production or profit is largely determined by the characteristics of the current economic mechanism.
Рассмотрены методологические подходы к определению себестоимости и структуры цены. На формирование себестоимости влияет много факторов, которые нельзя просто упрощенно возводить к затратам. Включение конкретных затрат в состав себестоимости или прибыли во многом определяется особенностями действующего хозяйственного механизма.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2014-07-21T14:16:44Z
2014-07-21T14:16:44Z
2008-01-09
 
Type Article
 
Identifier Семеняка А. А. Собівартість у ціноутворенні на молочну продукцію / А. А. Семеняка // Фінанси, облік і аудит : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: А. М. Мороз (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2008. – Вип. 11. – С. 289-296.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/4818
 
Language uk