Управлінський персонал споживчої кооперації: стан та перспективи розвитку
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Управлінський персонал споживчої кооперації: стан та перспективи розвитку
|
|
Creator |
Глущенко, О. І.
|
|
Subject |
управлінський персонал
районування за середньою наявністю управлінського персоналу ефективність використання управлінського персоналу management zoning at an average availability of management personnel efficiency of management personnel управленческий персонал районирование по среднему наличию управленческого персонала эффективность использования управленческого персонала 331.1 |
|
Description |
У статті досліджено наявність управлінського персоналу у підрозділах Полтавської облспоживспілки. Проведено групування і районування за рангом середньої наявності управлінського персоналу. This article explores the presence of management personnel in the Poltava regional consumer units. A study group, and zoning ranking middle management personnel available. В статье исследовано наличие управленческого персоналу в отделах Полтавского облпотребсоюза. Проведена группировка и районирование по рангу среднего наличия управленческого персонала. |
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2014-11-17T13:47:06Z
2014-11-17T13:47:06Z 2014-09-02 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Глущенко О. І. Управлінський персонал споживчої кооперації: стан та перспективи розвитку / О. І. Глущенко // Соціально-трудові відносини: теорія та практика : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: А. М. Колот (голова) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2014. – № 1. – С. 412-418.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/5273 |
|
Language |
uk
|
|