Запис Детальніше

Інновації в системі підготовки кадрів для харчової промисловості в Україні

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інновації в системі підготовки кадрів для харчової промисловості в Україні
 
Creator Фіненко, Олександр Юрійович
 
Subject Професійно-освітня підготовка
інноваційна робоча сила
формування державного замовлення на підготовку кадрів
вимоги роботодавця до працівника
Professionally educational preparation
innovative labour force
forming of government order on training of personals
requirement of employer to the worker
Профессионально образовательная подготовка
инновационная рабочая сила
формирование государственного заказа на подготовку кадров
требования работодателя к работнику
331.101.262
 
Description У статті визначено основні причини та недоліки сучасної системи професійної підготовки населення України, розглянуто основні ознаки порушення структурної збалансованості в системі зайнятості. Для вирішення наявних проблем пропонуються засоби
та заходи щодо покращення механізму взаємодії ринку праці та освітніх послуг.
In the article certainly principal reasons and lacks of the modern system of professional preparation of population of Ukraine, the basic signs of violation of structural balanced are considered in the system of employment. For the decision of present problems facilities and measures are offered on the improvement of mechanism of co-operation of labourmarket and educational services.
В статье определено основные причины и недостатки современной системы профессиональной подготовки населения Украины, рассмотрены основные признаки нарушения структурной сбалансированности в системе занятости. Для решения имеющихся проблем предлагаются средства и мероприятия по улучшению механизма взаимодействия рынка труда и образовательных услуг.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2015-04-02T07:35:02Z
2015-04-02T07:35:02Z
2014-07-10
 
Type Article
 
Identifier Фіненко О. Ю. Інновації в системі підготовки кадрів для харчової промисловості в Україні / О. Ю. Фіненко // Соціально-трудові відносини: теорія та практика: зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Київський нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана", Ін-т соц.-труд. відносин ; редкол.: А. М. Колот (голова) [та ін.]. - Київ : КНЕУ, 2014. - № 2. - С. 392-395.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/6084
 
Language uk