Запис Детальніше

Управління якістю продукції харчової промисловості України на засадах HACCP

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Управління якістю продукції харчової промисловості України на засадах HACCP
 
Creator Левочко, А. О.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Contributor Єранкін, Олександр Олександрович
Erankin, Oleksandr
 
Date 2015-04-24T10:52:55Z
2015-04-24T10:52:55Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Левочко А. О. Управління якістю продукції харчової промисловості України на засадах HACCP / А. О. Левочко // Актуальні питання розвитку агробізнесу в Україні : матеріали I Всеукр. студ. наук.-практ. інтернет-конф. (29 квітня) / М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана", Ф-т економіки АПК, Ін-т економіки та менеджменту АПК ; [відп. за вип.: Коцупатрий М. М., Єранкін О. О., Мервенецька В. Ф.]. – Київ : КНЕУ, 2014. – С. 145-147.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/6254
 
Language uk