Механізми визначення ключових факторів успіху м’ясопереробних підприємств України
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Механізми визначення ключових факторів успіху м’ясопереробних підприємств України
|
|
Creator |
Марченко, Максим Михайлович
|
|
Subject |
ключові фактори успіху
стратегічна сегментація м’ясопереробні підприємства key success factors strategic segmentation meat processing companies 658.5:637.5.03(477) |
|
Description |
Для визначення ключових факторів успіху м’ясопереробних підприємств України запропоновано використовувати стратегічну сегментацію галузі на основі двох показників: географічний масштаб діяльності та рівень вертикальної інтеграції.
To determine the key success factors for meat processing enterprises of Ukraine the author proposes to use a strategic industry segmentation based on two factors: geographic scale and vertical integration level. |
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2015-05-07T12:09:25Z
2015-05-07T12:09:25Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Марченко М. М. Механізми визначення ключових факторів успіху м’ясопереробних підприємств України / М. М. Марченко // Економіка підприємства: теорія і практика = Economy of enterprise: еheory and experience : зб. матеріалів V Міжнар. наук.-практ. конф., 10 жовт. 2014 р. / М-во освіти і науки України, Держ. ВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана" ; [редкол. Г. О. Швиданенко (відп. за вип.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2014. – С. 267-270.
http://ir.kneu.edu.ua:8080/handle/2010/6752 |
|
Language |
uk
|
|