Запис Детальніше

Механізми визначення ключових факторів успіху м’ясопереробних підприємств України

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Механізми визначення ключових факторів успіху м’ясопереробних підприємств України
 
Creator Марченко, Максим Михайлович
 
Subject ключові фактори успіху
стратегічна сегментація
м’ясопереробні підприємства
key success factors
strategic segmentation
meat processing companies
658.5:637.5.03(477)
 
Description Для визначення ключових факторів успіху м’ясопереробних підприємств України запропоновано використовувати стратегічну сегментацію галузі на основі двох показників: географічний масштаб діяльності та рівень вертикальної інтеграції.
To determine the key success factors for meat processing enterprises of Ukraine the
author proposes to use a strategic industry segmentation based on two factors: geographic scale and vertical integration level.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2015-05-07T12:09:25Z
2015-05-07T12:09:25Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Марченко М. М. Механізми визначення ключових факторів успіху м’ясопереробних підприємств України / М. М. Марченко // Економіка підприємства: теорія і практика = Economy of enterprise: еheory and experience : зб. матеріалів V Міжнар. наук.-практ. конф., 10 жовт. 2014 р. / М-во освіти і науки України, Держ. ВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана" ; [редкол. Г. О. Швиданенко (відп. за вип.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2014. – С. 267-270.
http://ir.kneu.edu.ua:8080/handle/2010/6752
 
Language uk