Запис Детальніше

Пере́пити як важливий лінгвістичний феномен у міжнародній культурній комунікації

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пере́пити як важливий лінгвістичний феномен у міжнародній культурній комунікації
 
Creator Артеменко, Антоніна Іванівна
 
Subject перепит
лінгвістичний феномен
діалог
культурна комунікація
an echo question
pragmatic meanings
linguistic phenomenon
dialogue
cultural communication
переспрос
лингвистический феномен
диалог
культурная коммуникация
811.111/42.316.74.37
 
Description У статті йдеться про перепит як важливий лінгвістичний феномен, який може виражати різні прагматичні значення і використовуватися в діалозі. Наголошено на його ролі в міжнародній культурній комунікації, де мовці можуть використовувати його для уникнення конфліктних ситуацій.
An echo question is an important linguistic phenomenon which can express different pragmatic meanings and can be used in the dialogue. It plays an important role in the international cultural communication.The speakers can use it
not to have conflict situation.
В статье рассмотрен переспрос как важный лингвистический феномен, который может выражать различные прагматические значения и использоваться в диалоге. Он играет важную роль в международной культурной коммуникации, где говорящие могут использовать его для того, чтобы не иметь конфликтной ситуации.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2015-07-03T10:26:32Z
2015-07-03T10:26:32Z
2015-03-05
 
Type Article
 
Identifier Артеменко А. І. Пере́пити як важливий лінгвістичний феномен у міжнародній культурній комунікації / А. І. Артеменко // Лінгвокультурний дискурс у парадигмі професійної освіти : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. Київ, 5 берез. 2015 р. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т імені Вадима Гетьмана» ; редкол.: І. А. Колеснікова (голова) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2015. – С. 19–24.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/8354
 
Language uk