Запис Детальніше

Нормотворча діяльність

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нормотворча діяльність
 
Creator Риндюк, Віра Іванівна
Ryndiuk, Vira
Рындюк Вера Ивановна
 
Subject правове регулювання
нормотворча діяльність
67.022.14
340.13
 
Description Практикум підготовлений відповідно до навчальної програми з дисципліни «Нормотворча діяльність» і має на меті сприяти отриманню та закріпленню студентами знань у сфері нормотворчої діяльності. Враховуючи впровадження Болонського процесу в Україні, важливого значення набуває перехід на якісно нові стандарти у сфері вищої освіти. Завданням практикуму є посилення практичної складової навчання, закріплення теоретичних знань і практичних умінь, забезпечення належного контролю за рівнем знань студентів. Для реалізації цього завдання до кожної з тем навчальної дисципліни «Нормотворча діяльність» включено перелік питань до теми, тестові завдання закритої форми з однією правильною відповіддю для самостійного контролю знань студентами, завдання для контролю знань викладачем та список рекомендованої літератури, нормативно-правових актів до відповідної теми курсу. В кінці посібника наведено відповіді до тестових завдань для самостійного контролю знань студентами.
Посібник може використовуватись викладачами і студентами юридичних вузів та юридичних факультетів вищих навчальних закладів у ході викладання та вивчення дисципліни «Нормотворча діяльність».
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2015-07-09T08:37:06Z
2015-07-09T08:37:06Z
2013
 
Type Book
 
Identifier Риндюк В. І. Нормотворча діяльність : практикум / В. І. Риндюк ; за ред. Ф. П. Шульженка. – Київ : КНЕУ, 2013. – 127 с.
978–966–483–720–7
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/8460
 
Language uk