Регіональні особливості функціонування підприємств харчової промисловості в системі продовольчого забезпечення населення
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Регіональні особливості функціонування підприємств харчової промисловості в системі продовольчого забезпечення населення
Regional features of functioning of the food industry enterprises in the system of population food providing |
|
Creator |
Валінкевич, Н. В.
Valinkevych, Nataliya |
|
Description |
Досліджено особливості регіонального розміщення підприємств харчової промисловості України залежно від факторів впливу з метою ефективного продовольчого забезпечення населення. Висвітлено проблему організаційно-економічної модернізації цих підприємств.
The article examines the features of regional location of enterprises of food industry of Ukraine depending on the influence factors for the effective food security of the population. The work highlights the problem of organizational and economic modernization of these enterprises. |
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2015-07-29T11:56:52Z
2015-07-29T11:56:52Z 2012-10-12 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Валінкевич Н. В. Регіональні особливості функціонування підприємств харчової промисловості в системі продовольчого забезпечення населення / Н. В. Валінкевич // Економіка підприємства: теорія та практика : зб. матеріалів ІV Міжнар. наук.-практ. конф., 12 жовт. 2012 р. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: Г. О. Швиданенко (відпов. за вип.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2012. – С. 96–98.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/8950 |
|
Language |
uk
|
|