Запис Детальніше

Фінансовий ринок

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фінансовий ринок
 
Creator Суторміна, Валентина Миколаївна
Дегтярьова, Наталія Володимирівна
 
Subject фінансовий ринок
регулювання фінансового ринку
фінансові посередники
відсоткові ставки та їх структура
ризик
ціна капіталу
фундаментальний і технічний аналіз
ринок облігацій
ринок пайових цінних паперів
ринок похідних фінансових інструментів
грошовий ринок
ринок банківських позик
валютний ринок
фондова біржа
біржові операції
336.5/7
336.5/7
 
Description У виданні розкрито теоретичні та практичні основи функціонування фінансового ринку як підсистеми фінансових відносин.
Посібник містить програму дисципліни «Фінансовий ринок», методичні поради до вивчення тем курсу, плани семінарських, практичних занять, навчальні завдання для самостійної роботи студентів, термінологічний словник, завдання для студентів заочної форми навчання, список літератури. Зміст складових (крім завдань для студентів заочної форми навчання та термінологічного словника) викладено в розрізі кожної теми дисципліни. Методичні рекомендації до вивчення тем курсу дають можливість студентам отримати систематизовані відомості щодо послідовності опрацювання матеріалу до кожної теми, а також містять посилання на джерела інформації. Подано перелік видів індивідуальної роботи студентів за всіма темами.
Завдання для самостійної роботи спрямовані на отримання практичних навичок щодо оцінювання фінансових інструментів, розрахунку дохідності та ризику, інших показників, що застосовуються на фінансовому ринку. Наведено приклади розв’язання типових задач, а також основні формули, що використовуються у проведенні розрахунків.
Посібник буде корисним для студентів економічних спеціальностей вищих закладів освіти, аспірантів, а також усіх бажаючих самостійно ознайомитися з даним курсом.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2015-09-03T11:58:56Z
2015-09-03T11:58:56Z
2008
 
Type Book
 
Identifier Суторміна, Валентина Миколаївна. Фінансовий ринок : навч.-метод. посіб. для самост. вивч. дисципліни / В. М. Суторміна, Н. В. Дегтярьова ; М-во освіти і науки України ; Держ. вищ. навч. заклад "Київський нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана". - Вид. 2-ге. - К. : КНЕУ, 2008. - 172 с.
966-574-945-5
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/9305
 
Language uk