Запис Детальніше

Підвищення якості продукції сільського господарства як чинника її конкурентоспроможності

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення якості продукції сільського господарства як чинника її конкурентоспроможності
Quality of agricultural products as the improving factor of its competitiveness
Повышение качества сельскохозяйственной продукции как фактора ее конкурентоспособности
 
Creator Черевко, Д. Г.
Сікора, О. А.
 
Subject якість
продукція
конкурентоспроможність
ефективність
quality
products
competitiveness
efficiency
качество
продукция
конкурентоспособность
эффективность
338.43.009
 
Description В статті представлені основні результати аналізу існуючих поглядів на суть конкурентоспроможності та ролі якості продукції як її чинника в умовах ринку, а також погляди на фактори, що регулюють рівень конкурентоспроможності. Особливий акцент зроблено на тих явищах, значення яких є найбільш практичними у вирішенні проблеми підвищення економічної, екологічної та соціальної ефективності виробництва агропродукції.
The main results of analysis of existing views on the sense of competitiveness and on the role of the products quality under market conditions, as well as views on the factors, regulating its level are presented in this article. Special stress is made on those phenomena meaning for ecological, economical and social efficiency of production enhancing solving.
В статье представлены основные результаты анализа существующих взглядов на сущность конкурентоспособности и роли качества продукции как ее фактора в условиях рынка, а также взгляды на факторы, регулирующие уровень конкурентоспособности. Особый акцент сделан на тех явлениях, значение которых наиболее практичными в решении проблемы повышения экономической, экологической и социальной эффективности производства агропродукции.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2015-11-03T07:30:47Z
2015-11-03T07:30:47Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Черевко Д. Г. Підвищення якості продукції сільського господарства як чинника її конкурентоспроможності / Д. Г. Черевко, О. А. Сікора // Молодіжний економічний дайджест [Електронний ресурс] : наук. електр. журн. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана», Наук. студентське т-во ; редкол.: О. І. Олексюк (голова) [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Київ : КНЕУ, 2015. – № 2–3. – С. 172–177. – Назва з титул. екрану.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/10725
 
Language uk