Improved Methods for Estimation By-Products at Cooking Enterprises
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Improved Methods for Estimation By-Products at Cooking Enterprises
|
|
Creator |
Gavrilenko, V. A
Chernikova, E. G. |
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2016-01-18T11:31:36Z
2016-01-18T11:31:36Z 2010-05-14 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Gavrilenko V. A Improved Methods for Estimation By-Products at Cooking Enterprises / V. A Gavrilenko, E. G. Chernikova // Роль і місце бухгалтерського обліку, контролю й аналізу в розвитку економічної науки і практики : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2010 р. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: М. І. Бондар, С. Ф. Голов, В. І. Єфіменко [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2010. – С. 344–347.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/12928 |
|
Language |
en
|
|