Запис Детальніше

Improved Methods for Estimation By-Products at Cooking Enterprises

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Improved Methods for Estimation By-Products at Cooking Enterprises
 
Creator Gavrilenko, V. A
Chernikova, E. G.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2016-01-18T11:31:36Z
2016-01-18T11:31:36Z
2010-05-14
 
Type Article
 
Identifier Gavrilenko V. A Improved Methods for Estimation By-Products at Cooking Enterprises / V. A Gavrilenko, E. G. Chernikova // Роль і місце бухгалтерського обліку, контролю й аналізу в розвитку економічної науки і практики : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2010 р. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: М. І. Бондар, С. Ф. Голов, В. І. Єфіменко [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2010. – С. 344–347.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/12928
 
Language en