Класифікація запасів та їх місце в системі обліку на підприємствах ресторанного господарства
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Класифікація запасів та їх місце в системі обліку на підприємствах ресторанного господарства
|
|
Creator |
Гриценко, О. M.
|
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2016-01-18T11:54:33Z
2016-01-18T11:54:33Z 2010-05-14 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гриценко О. М. Класифікація запасів та їх місце в системі обліку на підприємствах ресторанного господарства / О. М. Гриценко // Роль і місце бухгалтерського обліку, контролю й аналізу в розвитку економічної науки і практики : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2010 р. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: М. І. Бондар, С. Ф. Голов, В. І. Єфіменко [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2010. – С. 362–365.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/12937 |
|
Language |
uk
|
|