Запис Детальніше

Класифікація запасів та їх місце в системі обліку на підприємствах ресторанного господарства

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Класифікація запасів та їх місце в системі обліку на підприємствах ресторанного господарства
 
Creator Гриценко, О. M.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2016-01-18T11:54:33Z
2016-01-18T11:54:33Z
2010-05-14
 
Type Article
 
Identifier Гриценко О. М. Класифікація запасів та їх місце в системі обліку на підприємствах ресторанного господарства / О. М. Гриценко // Роль і місце бухгалтерського обліку, контролю й аналізу в розвитку економічної науки і практики : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2010 р. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: М. І. Бондар, С. Ф. Голов, В. І. Єфіменко [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2010. – С. 362–365.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/12937
 
Language uk