Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
|
Creator |
Іваненко, Федір Вікторович
Ivanenko, Fedir Иваненко, Федор Викторович |
|
Description |
У посібнику висвітлено необхідні матеріали для самостійного вивчення дисципліни «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», що викладається студентам спеціальності «Економіка агропромислових формувань». Наведено типову програму з дисципліни, методичні поради щодо вивчення кожної теми, плани практичних занять, словник основних термінів і понять, завдання для перевірки знань, завдання для розрахунку окремих технологічних показників та їх аналізу, інформаційно-довідникові таблиці, тематику рефератів. Навчальне видання розраховане на підготовку бакалаврів у вищих навчальних закладах ІІ—ІV рівнів акредитації. Посібник може використовуватись спеціалістами і магістрами, що виконують науково-дослідні розробки для переробних галузей агропромислового комплексу. |
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2016-02-11T13:47:59Z
2016-02-11T13:47:59Z 2014 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Іваненко Ф. В. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва [Электронный ресурс] : навч.-метод. посіб. для самост. вивч. дисц. / Ф. В. Іваненко ; М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана". - Київ : КНЕУ, 2014. - 125 с.
978-966-483-838-9 http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/13959 |
|
Language |
uk
|
|