Запис Детальніше

Розробка веб-сайту для підтримки роздрібних торгівельних підприємств (на прикладі приватного підприємця С.Онищука). Дисертація магістра інформатики.

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка веб-сайту для підтримки роздрібних торгівельних підприємств (на прикладі приватного підприємця С.Онищука). Дисертація магістра інформатики.
 
Creator Онищук, Сергій Вікторович
Онищук, Сергей Викторович
Onyshchuk, Sergii Viktorovych
Літнарович, Руслан Миколайович
Литнарович, Руслан Николаевич
Litnarovych, Ruslan Mykolaiovych
 
Subject веб-сайт
надійність
конфіденційність
інтерфейс
веб-сайт
надёжность
конфиденциальность
интерфейс
web site
reliability
confidentiality
interface
 
Description Метою дисертаційної роботи є комплексний аналіз існуючих програмних систем, підходів, технічних засобів та розробка практичної методики для створення веб-сайтів по підтримці роздрібних торгівельних підприємств.
Целью диссертационной работы является комплексный анализ существующих программных систем, подходов, технических средств и разработка практической методики для создания веб-сайтов по поддержке розничных торговых предприятий.
The aim of dissertation work are a complex analysis of the existent programmatic systems, approaches, technical equipments and development of practical methodology for creation of web sites on support of retail trade enterprises.
На сьогоднішній час, тема дипломного проекту є досить актуальною в Україні. Стрімкий ріст користувачів Інтернету та перехід комерції в онлайн-торгівлю є головною причиною популярності та доцільності створення веб-сайтів по представленю послуг та продажу товарів в мережі. Сфера застосування проектів цієї теми є досить широкою. Досить швидко та не виходячи із своєї домівки можна знайти необхідний товар і придбати його дешевше аніж в простому магазині, адже в цьому випадку в ціну товару не закладена оредна торгівельного приміщення. Наразі, ця ніша в сфері послуг ще не є достатньо заповненою та розвинутою з точки зору якості, безпеки та зручності користування, а тому потребує вдосконалення, розвитку та іноваційних рішень.
Міжнародний економіко-гуманітарний університет
імені академіка Степана Дем’янчука
 
Publisher Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем'янчука
 
Date 2012-04-23T07:33:59Z
2012-04-23T07:33:59Z
2012-04-04
 
Type Masters thesis
 
Identifier Онищук С.В. Розробка веб-сайту для підтримки роздрібних торгівельних підприємств (на прикладі приватного підприємця С.Онищука). Дисертація магістра інформатики. Науковий керівник Р.М.Літнарович. МЕГУ, Рівне, 2012.- 92 с.
УДК 004.42
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/25217
 
Language uk