Організаційно-технологічні особливості діяльності підприємств громадського харчування та їх вплив на побудову обліку
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Організаційно-технологічні особливості діяльності підприємств громадського харчування та їх вплив на побудову обліку
|
|
Creator |
Місюревич, С. Б.
|
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2016-03-16T10:04:56Z
2016-03-16T10:04:56Z 2008-10-10 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Місюревич С. Б. Організаційно-технологічні особливості діяльності підприємств громадського харчування та їх вплив на побудову обліку / С. Б. Місюревич // Облік і контроль на підприємствах АПК: стан та перспективи розвитку : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. 10–11 жовт. 2008 р. : у 2-х ч. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: М. М. Коцупатрий, Л. М. Трохименко, В. В. Мельничук, Ю. А. Шевченко]. – Київ : КНЕУ, 2008. – Ч. ІI. – С. 86–88.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/15400 |
|
Language |
uk
|
|