Запис Детальніше

Аналіз обсягу виробництва сировинних ресурсів кондитерської промисловості

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз обсягу виробництва сировинних ресурсів кондитерської промисловості
 
Creator Романьок, С. В.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2016-03-21T07:22:42Z
2016-03-21T07:22:42Z
2007-02
 
Type Article
 
Identifier Романьок С. В. Аналіз обсягу виробництва сировинних ресурсів кондитерської промисловості / С. В. Романьок // Економічна організація та економічна освіта: взаємообумовленість стратегій розвитку : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 100-річчю від дня народж. Бухала Сергія Максимовича, 7–8 лют. 2007 р. / Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана ; редкол.: А. П. Наливайко (голова) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2007. – С. 340–343.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/15564
 
Language uk