Запис Детальніше

Міжнародна практика банкрутств та українські реалії за умов глобальної нестабільності

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Міжнародна практика банкрутств та українські реалії за умов глобальної нестабільності
 
Creator Фролова, Тетяна Олександрівна
Гончар, Ігор Олегович
 
Subject Банкрутство
динаміка банкрутства
аналіз світового банкрутства
банкрутство американських корпорацій
анкрутство українських підприємств
336.279:477
 
Description В умовах підвищення нестабільності в світовій економіці, у статті проаналізовано загальні тенденції світового корпоративного ринку в контексті порушення справ про банкрутство. Описано галузі економіки, які є найуразливішими до фінансової нестабільності та висвітлено найбільші корпорації, які збанкрутували в 2014 році. Проаналізовано несприятливий фінансовий стан корпоративного ринку США в останні роки та загальні тенденції, які притаманні американській економіці в контексті наведеної теми. Розглянуто
динаміки банкрутства українських підприємств і проаналізовано галузі економіки, які є найуразливішими до фінансової нестабільності. Описано найбільші підприємства, які збанкрутували в 2014 році. У статті згадано загальні причини банкрутства українських підприємств. Описано необхідність антикризового управління як на корпоративному, так і на державному рівнях з метою запобігання порушення справ про банкрутство та висвітлено загальні риси зарубіжних і вітчизняних систем державного регулювання банкрутства.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2016-04-14T13:13:37Z
2016-04-14T13:13:37Z
2015-10-01
 
Type Article
 
Identifier Фролова Т. О. Міжнародна практика банкрутств та українські реалії за умов глобальної нестабільності / Т. О. Фролова, І. О. Гончар // Міжнародна економічна політика. – 2015. – № 2. – С. 110–125.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/16875
 
Language uk