Запис Детальніше

Експортний потенціал національних виробників сиру в контексті посилення процесів концентрації

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Експортний потенціал національних виробників сиру в контексті посилення процесів концентрації
 
Creator Петренко, Людмила Анатоліївна
Петренко, Людмила Анатольевна
 
Description В статті проаналізовано вплив процесів концентрації в молокопереробній галузі на експортний потенціал сироробних підприємств.
The article analyzes the impact of processes of concentration in the dairy processing industry on the export potential of dairy enterprises.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2016-05-06T08:12:40Z
2016-05-06T08:12:40Z
2006-03
 
Type Article
 
Identifier Петренко Л. А. Експортний потенціал національних виробників сиру в контексті посилення процесів концентрації / Л. А. Петренко // Економіка підприємства: теорія та практика : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., 23–24 берез. 2006 р. / М-во освіти і науки України, Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана ; редкол.: Г. О. Швиданенко (відп. за вип.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2006. – С. 173–179. – До 100-річчя Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/17381
 
Language uk