Експортний потенціал національних виробників сиру в контексті посилення процесів концентрації
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Експортний потенціал національних виробників сиру в контексті посилення процесів концентрації
|
|
Creator |
Петренко, Людмила Анатоліївна
Петренко, Людмила Анатольевна |
|
Description |
В статті проаналізовано вплив процесів концентрації в молокопереробній галузі на експортний потенціал сироробних підприємств.
The article analyzes the impact of processes of concentration in the dairy processing industry on the export potential of dairy enterprises. |
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2016-05-06T08:12:40Z
2016-05-06T08:12:40Z 2006-03 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Петренко Л. А. Експортний потенціал національних виробників сиру в контексті посилення процесів концентрації / Л. А. Петренко // Економіка підприємства: теорія та практика : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., 23–24 берез. 2006 р. / М-во освіти і науки України, Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана ; редкол.: Г. О. Швиданенко (відп. за вип.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2006. – С. 173–179. – До 100-річчя Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/17381 |
|
Language |
uk
|
|