Обмеження використання продуктового підходу при аналізі конкурентного середовища підприємства
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обмеження використання продуктового підходу при аналізі конкурентного середовища підприємства
|
|
Creator |
Востряков, Олександр Володимирович
Vostryakov, Oleksandr Востряков, Александр Владимирович |
|
Subject |
65.01
|
|
Description |
Використання продуктового підходу при дослідженні рівня конкуренції в галузі функціонування підприємства є недостатнім, оскільки не дозволяє оцінити потенційні можливості на нових ринках та можливі загрози конкурентів з інших галузей. Використання продуктового підходу має бути доповнено використанням ресурсно-компетенційного підходу.
Application of product approach to the investigation of level of competitiveness in the sphere of enterprise functioning is not sufficient as it doesn’t permit to estimate its potencial opportunities in new markets and possible threats of competitors from other fields. The application of product approach is to be supplemented with the employment of resource and competence approach. |
|
Publisher |
М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2016-06-03T07:32:02Z
2016-06-03T07:32:02Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Востряков О. В. Обмеження використання продуктового підходу при аналізі конкурентного середовища підприємства / О. В. Востряков // Економіка підприємства: теорія та практика : зб. матеріалів ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 13–14 берез. 2008 р. / М-во освіти і науки України, Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана ; редкол.: Г. О. Швиданенко (відп. за вип.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2008. – С. 222–224.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/18149 |
|
Language |
uk
|
|