Запис Детальніше

Обмеження використання продуктового підходу при аналізі конкурентного середовища підприємства

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обмеження використання продуктового підходу при аналізі конкурентного середовища підприємства
 
Creator Востряков, Олександр Володимирович
Vostryakov, Oleksandr
Востряков, Александр Владимирович
 
Subject 65.01
 
Description Використання продуктового підходу при дослідженні рівня конкуренції в галузі функціонування підприємства є недостатнім, оскільки не дозволяє оцінити потенційні можливості на нових ринках та можливі загрози конкурентів з інших галузей. Використання продуктового підходу має бути доповнено використанням ресурсно-компетенційного підходу.
Application of product approach to the investigation of level of competitiveness in the sphere of enterprise functioning is not sufficient as it doesn’t permit to estimate its potencial opportunities in new markets and possible threats of competitors from other fields. The application of product approach is to be supplemented with the employment of resource and competence approach.
 
Publisher М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана»
 
Date 2016-06-03T07:32:02Z
2016-06-03T07:32:02Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Востряков О. В. Обмеження використання продуктового підходу при аналізі конкурентного середовища підприємства / О. В. Востряков // Економіка підприємства: теорія та практика : зб. матеріалів ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 13–14 берез. 2008 р. / М-во освіти і науки України, Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана ; редкол.: Г. О. Швиданенко (відп. за вип.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2008. – С. 222–224.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/18149
 
Language uk