Запис Детальніше

Розвиток органічного агровиробництва як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств АПК України: регіональний аспект

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розвиток органічного агровиробництва як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств АПК України: регіональний аспект
 
Creator Варшавська, Н. Г.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2016-06-10T07:16:35Z
2016-06-10T07:16:35Z
2015-06-04
 
Type Article
 
Identifier Варшавська Н. Г. Розвиток органічного агровиробництва як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств АПК України: регіональний аспект / Н. Г. Варшавська // Регіональний розвиток України: проблеми та перспективи : тези ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (4 черв. 2015 р.) / М-во освіти і науки України ; ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: Б. М. Данилишин (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2015. – С. 95–98.
978-966-483-993-5
http://ir.kneu.edu.ua:8080/handle/2010/18417
 
Language uk