Розвиток органічного агровиробництва як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств АПК України: регіональний аспект
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розвиток органічного агровиробництва як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств АПК України: регіональний аспект
|
|
Creator |
Варшавська, Н. Г.
|
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2016-06-10T07:16:35Z
2016-06-10T07:16:35Z 2015-06-04 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Варшавська Н. Г. Розвиток органічного агровиробництва як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств АПК України: регіональний аспект / Н. Г. Варшавська // Регіональний розвиток України: проблеми та перспективи : тези ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (4 черв. 2015 р.) / М-во освіти і науки України ; ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: Б. М. Данилишин (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2015. – С. 95–98.
978-966-483-993-5 http://ir.kneu.edu.ua:8080/handle/2010/18417 |
|
Language |
uk
|
|