Запис Детальніше

Методичні підходи аналізу затрат матеріалів на кондитерському підприємстві

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні підходи аналізу затрат матеріалів на кондитерському підприємстві
 
Creator Андрос, Світлана Вікторівна
Andros, Svitlana
Андрос, Светлана Викторовна
 
Subject 658.272.004.014:664.68
 
Description Аналізується економічний стан матеріальних ресурсів на кондитерських підприємствах. Пропонуються основні напрями покращання стану виробничих запасів на підприємстві.
The paper analyzes the economic situation in confectionery material resources at the enterprises. The article offers the basic directions of improvement of inventory in the company.
 
Publisher М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана»
 
Date 2016-06-13T08:44:48Z
2016-06-13T08:44:48Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Андрос С. В. Методичні підходи аналізу затрат матеріалів на кондитерському підприємстві / С. В. Андрос // Економіка підприємства: теорія та практика : зб. матеріалів ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 13–14 берез. 2008 р. / М-во освіти і науки України, Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана ; редкол.: Г. О. Швиданенко (відп. за вип.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2008. – С. 381–383.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/18484
 
Language uk