Методичні підходи аналізу затрат матеріалів на кондитерському підприємстві
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні підходи аналізу затрат матеріалів на кондитерському підприємстві
|
|
Creator |
Андрос, Світлана Вікторівна
Andros, Svitlana Андрос, Светлана Викторовна |
|
Subject |
658.272.004.014:664.68
|
|
Description |
Аналізується економічний стан матеріальних ресурсів на кондитерських підприємствах. Пропонуються основні напрями покращання стану виробничих запасів на підприємстві.
The paper analyzes the economic situation in confectionery material resources at the enterprises. The article offers the basic directions of improvement of inventory in the company. |
|
Publisher |
М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2016-06-13T08:44:48Z
2016-06-13T08:44:48Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Андрос С. В. Методичні підходи аналізу затрат матеріалів на кондитерському підприємстві / С. В. Андрос // Економіка підприємства: теорія та практика : зб. матеріалів ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 13–14 берез. 2008 р. / М-во освіти і науки України, Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана ; редкол.: Г. О. Швиданенко (відп. за вип.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2008. – С. 381–383.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/18484 |
|
Language |
uk
|
|