Запис Детальніше

Шляхи вдосконалення процесів прогнозування та планування регіонального розвитку

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи вдосконалення процесів прогнозування та планування регіонального розвитку
 
Creator Савченко, В. Ф.
 
Subject прогнозування
планування
програмування
концепція
регіон
державне регулювання економіки
стратегія
цілі
показники
процеси
332.14(477)
 
Description У статті надано основи формування системи планових документів соціально-економічного розвитку регіонів як складової державного регулювання економіки України. Показано недоліки діючої в державі системи планування та прогнозування.
Визначено й обґрунтовано шляхи і конкретні пропозиції відносно вдосконалення прогнозування та планування регіонального розвитку. Особливу увагу звернено на розробку стратегічних планів, а також державних цільових програм на рівні територіальних одиниць. Стверджується, що подальші наукові розвідки в даному напрямку мають перспективу в площині теоретичних напрацювань та щодо практичних результатів у розвитку регіонів.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2009
2016-06-21T06:45:34Z
2016-06-21T06:45:34Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Савченко В. Ф. Шляхи вдосконалення процесів прогнозування та планування регіонального розвитку / В. Ф. Савченко // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» ; редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2009. – Вип. 21. – С. 158–166.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/18641
 
Language uk