Інтеграційні об’єднання як засіб підвищення ефективності підприємств м’ясопродуктового підкомплексу України
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інтеграційні об’єднання як засіб підвищення ефективності підприємств м’ясопродуктового підкомплексу України
|
|
Creator |
Марченко, Максим Михайлович
|
|
Subject |
підприємство
м’ясопродуктовий підкомплекс агропромислова інтеграція інтеграційні об’єднання 338.436:637.5(061.2) |
|
Description |
У статті досліджується сутність та концепція інтеграційного об’єднання в АПК. Обґрунтовується ефективність створення інтеграційних об’єднань між підприємствами м’ясопродуктового підкомплексу. |
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2016-06-21T06:50:06Z
2016-06-21T06:50:06Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Марченко М. М. Інтеграційні об’єднання як засіб підвищення ефективності підприємств м’ясопродуктового підкомплексу України / М. М. Марченко // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» ; редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2009. – Вип. 21. – С. 166–174.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/18642 |
|
Language |
uk
|
|