Запис Детальніше

Інтеграційні об’єднання як засіб підвищення ефективності підприємств м’ясопродуктового підкомплексу України

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інтеграційні об’єднання як засіб підвищення ефективності підприємств м’ясопродуктового підкомплексу України
 
Creator Марченко, Максим Михайлович
 
Subject підприємство
м’ясопродуктовий підкомплекс
агропромислова інтеграція
інтеграційні об’єднання
338.436:637.5(061.2)
 
Description У статті досліджується сутність та концепція інтеграційного об’єднання в АПК. Обґрунтовується ефективність створення
інтеграційних об’єднань між підприємствами м’ясопродуктового підкомплексу.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2016-06-21T06:50:06Z
2016-06-21T06:50:06Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Марченко М. М. Інтеграційні об’єднання як засіб підвищення ефективності підприємств м’ясопродуктового підкомплексу України / М. М. Марченко // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» ; редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2009. – Вип. 21. – С. 166–174.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/18642
 
Language uk