Запис Детальніше

Управління якістю

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Управління якістю
 
Creator Вакуленко (Осокіна), Алла Вікторівна
Vakulenko, Alla
Вакуленко (Осокина), Алла Викторовна
Гарафонова, Ольга Іванівна
Гарбуз, Наталія Анатоліївна
 
Subject якість
управління якістю
291.723.2
005.336.3
 
Description Навчальний посібник рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів економічних та управлінських спеціальностей з освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, програми підготовки яких передбачають вивчення дисципліни
«Управління якістю», керівників підприємств усіх рівнів, науковців.
У посібнику викладено основи теорії і практики управління якістю на сучасних підприємствах за умов соціально-орієнтованої ринкової економіки.
Першу частину навчального видання спрямовано на докладне висвітлення базових положень сучасної концепції менеджменту якості; основ системного підходу до управління якістю та змісту ключових положень концепції Всеосяжного менеджменту якості (TQM). Другою частиною охоплено питання створення систем управління якістю на підприємствах: сутність та складові системи управління якістю, механізм застосування статистичних методів в управлінні процесами забезпечення якості та
управління витратами на якість. У третій частині роботи висвітлено шляхи забезпечення ефективного функціонування системи управління якістю на підприємстві через розуміння ключових аспектів розвитку бізнесової організації на основі процесного підходу та забезпечення поведінкової складової.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2016-08-01T08:27:28Z
2016-08-01T08:27:28Z
2010
 
Type Book
 
Identifier Вакуленко А. В. Управління якістю : навч. посіб. / А. В. Вакуленко, О. І. Гарафонова, Н. А. Гарбуз ; М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана". - Київ : КНЕУ, 2010. - 551 с.
978-966-483-344-5
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/18891
 
Language uk