Запис Детальніше

Підприємництво: організація, ефективність, бізнес-культура

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підприємництво: організація, ефективність, бізнес-культура
 
Creator Колот, Володимир Михайлович
Kolot, Volodymyr
Рєпіна, Інна Миколаївна
Repina, Inna
Щербина, Ольга Володимирівна
Shcherbyna, Olga
 
Subject 65.290я73
658.114(075)
 
Description Навчальний посібник розраховано на студентів економічних вищих навчальних закла-дів і факультетів з підготовки фахівців з освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр. Він бу-де корисним і всім тим, хто має намір поглибити знання з проблематики підприємництва і бізне-культури.
У посібнику викладено основи теорії і практики підприємництва та формування бізнес-культури підприємства за умов соціально-орієнтовної ринкової економіки.
Докладно висвітлено загальні характеристики та типологію підприємництва, умови здійснення малого підприємництва в ринковій економіці, механізм функціонування тіньо-вої економічної діяльності, порядок створення підприємства і формування його інвестицій-них ресурсів, сутність підприємницького успіху та методичні засади аналітичного оціню-вання ефективності підприємництва. Окремий розділ навчального посібника присвячено бізнес-культурі підприємства, який розкриває її сутність та модельний ряд, методичні під-ходи до оцінювання, етичні норми ведення бізнесу, основи формування культурних бізнес-комунікацій, технології попередження та усунення бізнес-конфліктів, поняття та значення для підвищення бізнес-культури підприємства бізнес-дизайну.
Додано термінологічно-тлумачний словник економічних термінів, що вживаються в посібнику.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2016-08-02T07:23:37Z
2016-08-02T07:23:37Z
2009
 
Type Book
 
Identifier Підприємництво: організація, ефективність, бізнес-культура : навч. посіб. / Колот В. М., Рєпіна І. М., Щербина О. В. — [2-ге вид., перероб. та доп.] — К. : КНЕУ, 2009. — 444 с.
978-966-483-253-0
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/18894
 
Language uk