Запис Детальніше

Параметри забезпечення стійкості інноваційного розвитку національних харчових підприємств

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Параметри забезпечення стійкості інноваційного розвитку національних харчових підприємств
The parameters of the sustainability of innovative development of national food enterprises
Параметры обеспечения устойчивости инновационного развития национальных пищевых предприятий
 
Creator Чухраєва, Наталія Миколаївна
Chuhrayeva, N.
Чухраева, Наталия Николаевна
 
Subject інновації
інноваційний розвиток
стійкість
ефективність
виробнича стійкість
ринкова стійкість
фінансова стійкість
функціональні продукти
вироби преміум сегменту
innovation
innovative development
efficiency
production stability
market stability
financial stability
functional foods
products premium segment
инновации
инновационное развитие
устойчивость
эффективность
производственная устойчивость
рыночная устойчивость
финансовая устойчивость
функциональные продукты
изделия премиум сегмента
sustainability
330.341.1: 664
 
Description У роботі сформовано напрямки забезпечення розвитку досліджуваних харчових підприємств на основі інновацій, з визначенням стратегічних орієнтирів та основних параметрів, що визначають рівень
стійкості та ефективності з урахуванням тенденцій і перспектив відповідних ринкових сегментів.
The work areas are formed to ensure the development of the food business based on innovation, with the definition of strategic guidelines and the basic parameters that determine the level of stability and efficiency, taking into account trends and perspectives of relevant market segments.
В работе сформированы направления обеспечения развития исследуемых пищевых предприятий на основе инноваций, с определением стратегических ориентиров и основных параметров, определяющих
уровень устойчивости и эффективности с учетом тенденций и перспектив соответствующих рыночных сегментов.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2016-09-20T10:47:31Z
2016-09-20T10:47:31Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Чухраєва Н. М. Параметри забезпечення стійкості інноваційного розвитку національних харчових підприємств / Н. М. Чухраєва // Стратегія економічного розвитку України : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана ; редкол.: В. А. Верба (голов. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2016. – Вип. 38. – С. 138–146.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/19478
 
Language uk