Запис Детальніше

Удосконалення термінологічної компетенції як складника міжкультурної компетенції на заняттях з української мови як іноземної в економічному ВНЗ

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення термінологічної компетенції як складника міжкультурної компетенції на заняттях з української мови як іноземної в економічному ВНЗ
 
Creator Подгурська, Тамара Анатоліївна
Podgurska, Tamara
Подгурская, Тамара Анатольевна
 
Subject Термінологічна компетенція
міжкультурна компетенція
українська мова як іноземна
економічна термінологія
Тerminological competence
intercultural competence
Ukrainian language as a foreign
economic terminology
81 '373.46
37.01
 
Description У статті розглядається особливості формування та вдосконалення термінологічної компетенції як складника міжкультурної компетенції на заняттях з української мови як іноземної в економічному ВНЗ. Проаналізовано основні типи завдань, які сприяють кращому засвоєнню економічної термінології іноземцями.
The features of formation and perfection of terminological competence as a part of intercultural competence in the classroom with Ukrainian as a foreign language in economic institutions are considered. The basic types of tasks which promote better learning of economic terminology by foreigners are analyzed.
 
Publisher Національний університет водного господарства та природокористування
 
Date 2016-10-10T07:38:48Z
2016-10-10T07:38:48Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Подгурська Тамара. Удосконалення термінологічної компетенції як складника міжкультурної компетенції на заняттях з української мови як іноземної в економічному ВНЗ / Т. Подгурська // Наукова термінологія нового століття: теретичні і прикладні виміри : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, Нац. ун-т вод. госп-ва та природокористування [та ін.] ; редкол.: Л. Д. Малевич (відп. ред.) [та ін.]. – Рівне : НУВГП, 2016. – С. 299–301.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/19772
 
Language uk