Оцінка ресурсного потенціалу хлібопекарських підприємств
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка ресурсного потенціалу хлібопекарських підприємств
Evaluation of resource potential bakery companies |
|
Creator |
Ліщинська, Вікторія Валеріївна
Lіshchynska, Victoria Лищинская, Виктория Валерьевна |
|
Subject |
ресурси
ресурсний потенціал хлібозавод хлібопекарська промисловість resources resource potential bakery bread baking industry 38.001.36 |
|
Description |
Визначено основні складові ресурсного потенціалу хлібопекарських підприємств. Проведено оцінку і аналіз ресурсного потенціалу хлібопекарських підприємств за стратегічними групами. The article describes the main components of resource potential of bakery companies. The paper conducts the estimation and analysis of the resource potential of bakeries for strategic groups. |
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2016-11-16T11:54:10Z
2016-11-16T11:54:10Z 2016-10-13 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ліщинська В. В. Оцінка ресурсного потенціалу хлібопекарських підприємств / В. В. Ліщинська // Економіка підприємства: теорія і практика [Електронний ресурс] : зб. матеріалів VІ Міжнар. наук.-практ. конф., 13 жовт. 2016 р. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: Г. О. Швиданенко (відп. за вип.) [та ін.]. – Електрон. текстові дані. – Київ : КНЕУ, 2016. – С. 142–143. – Назва з титул. екрану.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/20217 |
|
Language |
uk
|
|