Запис Детальніше

Оцінка ресурсного потенціалу хлібопекарських підприємств

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка ресурсного потенціалу хлібопекарських підприємств
Evaluation of resource potential bakery companies
 
Creator Ліщинська, Вікторія Валеріївна
Lіshchynska, Victoria
Лищинская, Виктория Валерьевна
 
Subject ресурси
ресурсний потенціал
хлібозавод
хлібопекарська промисловість
resources
resource potential
bakery
bread baking industry
38.001.36
 
Description Визначено основні складові ресурсного
потенціалу хлібопекарських підприємств. Проведено оцінку і аналіз ресурсного потенціалу хлібопекарських підприємств за стратегічними групами.
The article describes the main components of resource potential of bakery companies. The paper conducts the estimation and analysis of the resource potential of bakeries for strategic groups.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2016-11-16T11:54:10Z
2016-11-16T11:54:10Z
2016-10-13
 
Type Article
 
Identifier Ліщинська В. В. Оцінка ресурсного потенціалу хлібопекарських підприємств / В. В. Ліщинська // Економіка підприємства: теорія і практика [Електронний ресурс] : зб. матеріалів VІ Міжнар. наук.-практ. конф., 13 жовт. 2016 р. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: Г. О. Швиданенко (відп. за вип.) [та ін.]. – Електрон. текстові дані. – Київ : КНЕУ, 2016. – С. 142–143. – Назва з титул. екрану.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/20217
 
Language uk