Запис Детальніше

Диверсифікація виробництва як чинник підвищення конкурентоспроможності цукропереробних підприємств України

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Диверсифікація виробництва як чинник підвищення конкурентоспроможності цукропереробних підприємств України
 
Creator Матових, С. В.
 
Subject цукрові заводи
диверсифікація виробництва
конкурентне середовище
ринок
658.8
 
Description Висвілюються теоретичні і практичні надання диверсіфікації діяльності цукропереробки підприємств україни, як передумови поширення їх конкурентоспроможності.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2016-11-23T10:01:01Z
2016-11-23T10:01:01Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Матових С. В. Диверсифікація виробництва як чинник підвищення конкурентоспроможності цукропереробних підприємств України / С. В. Матових // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» ; редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2006. – Спец. вип.: Маркетинг: теорія і практика : в 2 т. – Т. 2. – С. 862–867.
966-574-969-2
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/20287
 
Language uk