Диверсифікація виробництва як чинник підвищення конкурентоспроможності цукропереробних підприємств України
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Диверсифікація виробництва як чинник підвищення конкурентоспроможності цукропереробних підприємств України
|
|
Creator |
Матових, С. В.
|
|
Subject |
цукрові заводи
диверсифікація виробництва конкурентне середовище ринок 658.8 |
|
Description |
Висвілюються теоретичні і практичні надання диверсіфікації діяльності цукропереробки підприємств україни, як передумови поширення їх конкурентоспроможності.
|
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2016-11-23T10:01:01Z
2016-11-23T10:01:01Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Матових С. В. Диверсифікація виробництва як чинник підвищення конкурентоспроможності цукропереробних підприємств України / С. В. Матових // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» ; редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2006. – Спец. вип.: Маркетинг: теорія і практика : в 2 т. – Т. 2. – С. 862–867.
966-574-969-2 http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/20287 |
|
Language |
uk
|
|