Запис Детальніше

Резерви на оплату відпусток: обліково-юридичний аспект

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Резерви на оплату відпусток: обліково-юридичний аспект
 
Creator Топоровська, Анна Михайлівна
Toporovska, Anna
Топоровская, Анна Михайловна
Безверхий, Костянтин Вікторович
Bezverkhyi, Kostiantyn
Безверхий, Константин Викторович
 
Subject резерв
забезпечення
оплата
відпустки
документування
бухгалтерський облік
інвентаризація
reserve
provision
pay
holidays
documentation
accounting
inventory
резерв
обеспечение
оплата
отпуск
документирование
бухгалтерский учет
инвентаризация
331.324:331.322.6:657.471.12
 
Description У статті розглянуто питання відображення резерву на оплату відпусток в обліково-юридичному аспекті. Отриманий результат буде корисним для застосування в практичній діяльності підприємств при формуванні та використанні резерву на оплату відпусток в бухгалтерському обліку. Результат дослідження має теоретичну і практичну цінність при відображенні резерву на оплату відпусток в бухгалтерському обліку.
The article deals with the reflection of the reserve for the payment of holidays in the accounting and legal aspect. The received result will be useful for application in practical activity of the enterprises at formation and use of a reserve for payment of holidays in accounting. The result of the research is of theoretical and practical value when reflecting the reserve for the payment of holidays in accounting.
В статье рассмотрены вопросы отражения резерва на оплату отпусков в учетно-юридическом аспекте. Полученный результат будет полезным для применения в практической деятельности предприятий при формировании и использовании резерва на оплату отпусков в бухгалтерском учете. Результат исследования имеет теоретическую и практическую ценность при отражении резерва на оплату отпусков в бухгалтерском учете.
 
Publisher ТОВ «Екаунтінг»
 
Date 2017-02-08T08:55:29Z
2017-02-08T08:55:29Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Топоровська А. Резерви на оплату відпусток: обліково-юридичний аспект / А. Топоровська, К. Безверхий // Бухгалтерський облік і аудит. – 2016. – № 6. – C. 41–47.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/20561
 
Language uk