Запис Детальніше

Підходи до відображення витрат на підприємствах ресторанного господарства

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підходи до відображення витрат на підприємствах ресторанного господарства
 
Creator Супрученко, Ольга Л.
 
Subject 640.4: 657.47
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2017-02-14T09:33:20Z
2017-02-14T09:33:20Z
2016-11-25
 
Type Article
 
Identifier Супрученко О. Підходи до відображення витрат на підприємствах ресторанного господарства / Ольга Супрученко // Трансформаційні перетворення обліково-аналітичного забезпечення управління в умовах євроінтеграційних процесів : зб. матеріалів IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 25 листоп. 2016 р. / М-во освіти і науки України, М-во фінансів України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» [та ін.] ; [редкол.: М. І. Бондар (голова) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2016. – С. 122–124.
978–966–926–115–1
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/20650
 
Language uk