Запис Детальніше

Конкурентне середовище підприємств хлібопекарської промисловості України

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Конкурентне середовище підприємств хлібопекарської промисловості України
The Competitive Environment in the Ukrainian Bakery Industry
 
Creator Ліщинська, Вікторія Валеріївна
Lishchynska, V.
Лищинская, Виктория Валерьевна
 
Subject хлібопекарна галузь
конкуренція
конкурентні сили
baking industry
competition
competitive forces
 
Description Стаття присвячена аналізу конкурентного середовища підприємств хлібопекарської промисловості України. Розглянуто вплив конкурентних сил за моделлю М.Портера на діяльність підприємств хлібопекарської галузі. Визначено стратегічні групи конкурентів на ринку хліба та хлібобулочних виробів.
This article is devoted to the analysis of influence the factors of competition on the activities of the baking industry in Ukraine. The influence of 5 forces of competition by M. Porter has been reviewed. The factors that most strongly influence the activity of the baking business have been elicited.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2017-03-22T12:10:24Z
2017-03-22T12:10:24Z
2016-03
 
Type Article
 
Identifier Ліщинська В. В. Конкурентне середовище підприємств хлібопекарської промисловості України / В. В. Ліщинська // Стратегічні імперативи сучасного менеджменту : зб. матеріалів ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (17–18 берез. 2016 р.) : у 2 ч. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: С. М. Соболь (відп. за вип.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2016. – Ч. 1. – С. 49–55.
978-966-926-069-7
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/20929
 
Language uk