Запис Детальніше

Структура продовольчого ринку

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Структура продовольчого ринку
The Structure of the Food Market
 
Creator Федулова, Ірина В.
Fedulova, Iryna
 
Subject Продовольчий ринок
структура
формування структури
Food Market
structure
structure formation
 
Description Розглянуто основні наукові підходи до формування структури продовольчого ринку. Структура соціально-економічних систем є фундаментом для аналітичних досліджень, оскільки від особливостей структури залежить, з одного боку, задоволення суспільних потреб, а з другого — ефективне використання усіх видів виробничих ресурсів.
The main scientific approaches to formation of the structure of the food market. The structure of the socio-economic system is the foundation for analytical research, because of the particular structure depends on the one hand, meet social needs, and the second — the efficient use of all types of productive resources.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2017-03-22T13:55:46Z
2017-03-22T13:55:46Z
2016-03
 
Type Article
 
Identifier Федулова І. В. Структура продовольчого ринку / І. В. Федулова // Стратегічні імперативи сучасного менеджменту : зб. матеріалів ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (17–18 берез. 2016 р.) : у 2 ч. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: С. М. Соболь (відп. за вип.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2016. – Ч. 1. – С. 98–103.
978-966-926-069-7
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/20938
 
Language uk