Запис Детальніше

Техніко-економічні показники та методи оцінки якості продуктових інновацій

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Техніко-економічні показники та методи оцінки якості продуктових інновацій
 
Creator Демидова, О. В.
 
Subject Якість
продуктові інновації
стандарти
техніко-економічні показники
658.8.018
 
Description Стаття присвячена питанням оцінки якості продуктових інновацій на основі міжнародних та вітчизняних стандартів.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2017-09-11T12:36:27Z
2017-09-11T12:36:27Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Демидова, О. В. Техніко-економічні показники та методи оцінки якості продуктових інновацій / О. В. Демидова // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [відп. ред. О. О. Бєляєв]. – Київ : КНЕУ, 2009. – Спец. вип.: Маркетинг в Україні: теорія і практика. – С. 47–50.
978-966-483-269-1
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/22063
 
Language uk