Формування та розвиток світового ринку екологічно чистих продуктів харчування
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Формування та розвиток світового ринку екологічно чистих продуктів харчування
|
|
Creator |
Зайчук, Т. О.
|
|
Subject |
Екологічно чисті продукти харчування
ринок органічної продукції органічне виробництво попит обсяги продажу темпи росту 339.166.82 (100):338.439.544 |
|
Description |
В статті розглянуто динаміку розвитку світового ринку екологічно чистих продуктів харчування, стан виробництва та споживання в розвинутих країнах світу, виділено фактори та тенденції його розвитку. Окремо виділено стратегічні напрямки формування внутрішнього ринку екологічно чистих продуктів харчування в Україні.
|
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2017-09-13T07:26:24Z
2017-09-13T07:26:24Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Зайчук Т. О. Формування та розвиток світового ринку екологічно чистих продуктів харчування / Т. О. Зайчук // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [відп. ред. О. О. Бєляєв]. – Київ : КНЕУ, 2009. – Спец. вип.: Маркетинг в Україні: теорія і практика. – С. 289–300.
978-966-483-269-1 http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/22093 |
|
Language |
uk
|
|