Запис Детальніше

Організаційні засади обліку заготівлі сировини м’ясопереробними підприємствами

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організаційні засади обліку заготівлі сировини м’ясопереробними підприємствами
 
Creator Кушнір, В. О.
 
Subject заготівля
транспортні витрати
м’ясопереробні підприємства
657.1
 
Description У статті досліджено організацію та облік витрат на заготівлю сировини на м’ясопереробних підприємствах. Наведено способи заготівлі худоби та птиці. Висвітлено особливості формування транспортно-заготівельних та заготівельно-складських витрат. Розглянуто вплив якості заготовленої сировини на кількість і якість виходу м’яса та субпродуктів. Наведено кореспонденцію рахунків з обліку надходження виробничих запасів на м’ясопереробних підприємствах.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2017-09-20T07:34:15Z
2017-09-20T07:34:15Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Кушнір В. О. Організаційні засади обліку заготівлі сировини м’ясопереробними підприємствами / Кушнір В. О. // Управлінський облік на підприємствах АПК: стан, перспективи та пріоритети розвитку : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: М. М. Коцупатрий (голова) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2016. – С. 66–71.
978-966-926-104-5
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/22332
 
Language uk