Організаційні засади обліку заготівлі сировини м’ясопереробними підприємствами
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Організаційні засади обліку заготівлі сировини м’ясопереробними підприємствами
|
|
Creator |
Кушнір, В. О.
|
|
Subject |
заготівля
транспортні витрати м’ясопереробні підприємства 657.1 |
|
Description |
У статті досліджено організацію та облік витрат на заготівлю сировини на м’ясопереробних підприємствах. Наведено способи заготівлі худоби та птиці. Висвітлено особливості формування транспортно-заготівельних та заготівельно-складських витрат. Розглянуто вплив якості заготовленої сировини на кількість і якість виходу м’яса та субпродуктів. Наведено кореспонденцію рахунків з обліку надходження виробничих запасів на м’ясопереробних підприємствах.
|
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2017-09-20T07:34:15Z
2017-09-20T07:34:15Z 2016 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кушнір В. О. Організаційні засади обліку заготівлі сировини м’ясопереробними підприємствами / Кушнір В. О. // Управлінський облік на підприємствах АПК: стан, перспективи та пріоритети розвитку : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: М. М. Коцупатрий (голова) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2016. – С. 66–71.
978-966-926-104-5 http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/22332 |
|
Language |
uk
|
|