Запис Детальніше

Оподаткування та внутрішньогосподарський контроль на підприємствах АПК в умовах євроінтеграції

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оподаткування та внутрішньогосподарський контроль на підприємствах АПК в умовах євроінтеграції
 
Creator Соболева, І. В.
Іванович, А. С.
 
Subject оподаткування
спеціальний режим
сільськогосподарські підприємства
єдиний податок
внутрішньогосподарський контроль
657.1
 
Description МВФ вимагає повного скасування пільг для агрокомплексу. Однак сільське господарство — є однією з провідних галузей економіки України і в середньому складає п’яту частину ВВП країни. Скасування спецрежиму оподаткування призведе до виникнення кризової ситуації в українському сільському господарстві, особливо серед фермерських і аграрних підприємств малого та середнього рівня.
Висвітлення особливостей спеціального режиму оподаткування дасть змогу виокремити переваги єдиного податку. Встановлено,що сплата єдиного податку — сприяє розвитку сільського господарства, а зменшення пільг та повне їх скасування для аграріїв може призвести до занепаду галузі. З метою попередження негативних явищ в економічній діяльності, на підприємствах АПК в останні роки стали створювати служби внутрішнього контролю.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2017-09-21T06:14:32Z
2017-09-21T06:14:32Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Соболева І. В. Оподаткування та внутрішньогосподарський контроль на підприємствах АПК в умовах євроінтеграції / Соболева І. В., Іванович А. С. // Управлінський облік на підприємствах АПК: стан, перспективи та пріоритети розвитку : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: М. М. Коцупатрий (голова) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2016. – С. 188–197.
978-966-926-104-5
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/22356
 
Language uk