Дослідження стану м’ясопереробної промисловості Луганської області
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження стану м’ясопереробної промисловості Луганської області
|
|
Creator |
Бронська, О. Ю.
|
|
Subject |
м’ясопереробна промисловість
конкурентоспроможність маркетинговий аналіз SWOT-аналіз конкурентні переваги meat processing industry competitiveness marketing analysis SWOT-analysis competitive edges 537:005.32.4 |
|
Description |
Досліджено стан та перспективи розвитку м’ясопереробної промисловості Луганської області і резерви підвищення ефективності галузі.
|
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2017-10-02T13:17:29Z
2017-10-02T13:17:29Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бронська О. Ю. Дослідження стану м’ясопереробної промисловості Луганської області / О. Ю. Бронська // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Беляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2009. – Спец. вип.: Аграрна економічна освіта в розбудові конкурентоспроможного сільського господарства України. – С. 184–192.
978-966-483-245-5 http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/22473 |
|
Language |
uk
|
|