Запис Детальніше

Дослідження стану м’ясопереробної промисловості Луганської області

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження стану м’ясопереробної промисловості Луганської області
 
Creator Бронська, О. Ю.
 
Subject м’ясопереробна промисловість
конкурентоспроможність
маркетинговий аналіз
SWOT-аналіз
конкурентні переваги
meat processing industry
competitiveness
marketing analysis
SWOT-analysis
competitive edges
537:005.32.4
 
Description Досліджено стан та перспективи розвитку м’ясопереробної промисловості Луганської області і резерви підвищення ефективності галузі.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2017-10-02T13:17:29Z
2017-10-02T13:17:29Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Бронська О. Ю. Дослідження стану м’ясопереробної промисловості Луганської області / О. Ю. Бронська // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Беляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2009. – Спец. вип.: Аграрна економічна освіта в розбудові конкурентоспроможного сільського господарства України. – С. 184–192.
978-966-483-245-5
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/22473
 
Language uk