Головні тенденції стану та динаміки середовища діяльності підприємств харчової промисловості у 2008 році
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Головні тенденції стану та динаміки середовища діяльності підприємств харчової промисловості у 2008 році
|
|
Creator |
Благодєтєлєва-Вовк, С. Л.
|
|
Subject |
фактори зовнішнього та внутрішнього середовища підприємства
інфляція конкуренція монополізація СОТ інституційний захист персонал продуктивність праці адаптація розвиток 338.45:663/664 |
|
Description |
Розглянуто умови функціонування підприємств харчової промисловості у 2008 році. Визначено основні діючі фактори внутрішнього і зовнішнього середовища організацій. Запропоновано комплекс адекватних сучасній ситуації управлінських рішень спрямованих на формування засад розвитку підприємств.
|
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2017-10-05T07:38:57Z
2017-10-05T07:38:57Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Благодєтєлєва-Вовк С. Л. Головні тенденції стану та динаміки середовища діяльності підприємств харчової промисловості у 2008 році / С. Л. Благодєтєлєва-Вовк // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: А. Ф. Павленко (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2008. – Спец. вип.: Економіка підприємства: теорія і практика : в 2 ч. – Ч. I. – С. 59–65.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/22524 |
|
Language |
uk
|
|