Запис Детальніше

Головні тенденції стану та динаміки середовища діяльності підприємств харчової промисловості у 2008 році

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Головні тенденції стану та динаміки середовища діяльності підприємств харчової промисловості у 2008 році
 
Creator Благодєтєлєва-Вовк, С. Л.
 
Subject фактори зовнішнього та внутрішнього середовища підприємства
інфляція
конкуренція
монополізація
СОТ
інституційний захист
персонал
продуктивність праці
адаптація
розвиток
338.45:663/664
 
Description Розглянуто умови функціонування підприємств харчової промисловості у 2008 році. Визначено основні діючі фактори внутрішнього і зовнішнього середовища організацій. Запропоновано комплекс адекватних сучасній ситуації управлінських рішень спрямованих на формування засад розвитку підприємств.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2017-10-05T07:38:57Z
2017-10-05T07:38:57Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Благодєтєлєва-Вовк С. Л. Головні тенденції стану та динаміки середовища діяльності підприємств харчової промисловості у 2008 році / С. Л. Благодєтєлєва-Вовк // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: А. Ф. Павленко (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2008. – Спец. вип.: Економіка підприємства: теорія і практика : в 2 ч. – Ч. I. – С. 59–65.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/22524
 
Language uk