Запис Детальніше

Інноваційні процеси в свинарстві: необхідність та проблеми активізації

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційні процеси в свинарстві: необхідність та проблеми активізації
 
Creator Кравець, І. В.
 
Subject інновації
продуктова безпека
свинарство
виробництво свинини
innovations
food safety
pig breeding
pork production
636.4:338.439.4
 
Description Проаналізовано стан інноваційної діяльності підприємств галузі свинарства, визначено ряд факторів, що вимагають активізації інноваційних процесів в даній галузі. Надано пропозиції щодо ефективного розвитку підприємств галузі свинарства на інноваційних засадах.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2017-10-06T08:21:23Z
2017-10-06T08:21:23Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Кравець І. В. Інноваційні процеси в свинарстві: необхідність та проблеми активізації / І. В. Кравець // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Беляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2009. – Спец. вип.: Аграрна економічна освіта в розбудові конкурентоспроможного сільського господарства України. – С. 393–399.
978-966-483-245-5
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/22564
 
Language uk