Інноваційні процеси в свинарстві: необхідність та проблеми активізації
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інноваційні процеси в свинарстві: необхідність та проблеми активізації
|
|
Creator |
Кравець, І. В.
|
|
Subject |
інновації
продуктова безпека свинарство виробництво свинини innovations food safety pig breeding pork production 636.4:338.439.4 |
|
Description |
Проаналізовано стан інноваційної діяльності підприємств галузі свинарства, визначено ряд факторів, що вимагають активізації інноваційних процесів в даній галузі. Надано пропозиції щодо ефективного розвитку підприємств галузі свинарства на інноваційних засадах.
|
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2017-10-06T08:21:23Z
2017-10-06T08:21:23Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кравець І. В. Інноваційні процеси в свинарстві: необхідність та проблеми активізації / І. В. Кравець // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Беляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2009. – Спец. вип.: Аграрна економічна освіта в розбудові конкурентоспроможного сільського господарства України. – С. 393–399.
978-966-483-245-5 http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/22564 |
|
Language |
uk
|
|