Запис Детальніше

Підвищення конкурентоспроможності продукції АПК на основі поліпшення її якості

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення конкурентоспроможності продукції АПК на основі поліпшення її якості
 
Creator Левченко, Л. О.
 
Subject якість
продукція
СОТ
ЄС
конкурентоспроможність
гармонізація
система управління якістю
стандарти
стандарти ISO серії 9000
quality
products
WTO
EU
competitiveness
harmonization
control system by quality
standards
standards of ISO of series 9000
338.4:338.432
 
Description Досліджено стан конкурентоспроможності вітчизняної сільськогосподарської продукції та проаналізовано основні чинники, що на неї впливають. Запропоновано напрями покращення управління якістю продукції і робіт на підприємствах агропродовольчого комплексу.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2017-10-06T10:05:37Z
2017-10-06T10:05:37Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Левченко Л. О. Підвищення конкурентоспроможності продукції АПК на основі поліпшення її якості / Л. О. Левченко // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Беляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2009. – Спец. вип.: Аграрна економічна освіта в розбудові конкурентоспроможного сільського господарства України. – С. 420–426.
978-966-483-245-5
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/22575
 
Language uk