Підвищення конкурентоспроможності продукції АПК на основі поліпшення її якості
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення конкурентоспроможності продукції АПК на основі поліпшення її якості
|
|
Creator |
Левченко, Л. О.
|
|
Subject |
якість
продукція СОТ ЄС конкурентоспроможність гармонізація система управління якістю стандарти стандарти ISO серії 9000 quality products WTO EU competitiveness harmonization control system by quality standards standards of ISO of series 9000 338.4:338.432 |
|
Description |
Досліджено стан конкурентоспроможності вітчизняної сільськогосподарської продукції та проаналізовано основні чинники, що на неї впливають. Запропоновано напрями покращення управління якістю продукції і робіт на підприємствах агропродовольчого комплексу.
|
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2017-10-06T10:05:37Z
2017-10-06T10:05:37Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Левченко Л. О. Підвищення конкурентоспроможності продукції АПК на основі поліпшення її якості / Л. О. Левченко // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Беляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2009. – Спец. вип.: Аграрна економічна освіта в розбудові конкурентоспроможного сільського господарства України. – С. 420–426.
978-966-483-245-5 http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/22575 |
|
Language |
uk
|
|