Методика оцінки конкурентоспроможності продукції аграрного сектора
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методика оцінки конкурентоспроможності продукції аграрного сектора
|
|
Creator |
Сергеєв, О. П.
|
|
Subject |
конкурентноспроможність
якість методи оцінки competitiveness quality evaluation methods |
|
Description |
В роботі розглянуто методи оцінки конкурентоспроможності продукції, можливості їх застосування до продукції аграрного сектору.
|
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2017-10-11T08:16:09Z
2017-10-11T08:16:09Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сергеєв О. П. Методика оцінки конкурентоспроможності продукції аграрного сектора / О. П. Сергеєв // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Беляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2009. – Спец. вип.: Аграрна економічна освіта в розбудові конкурентоспроможного сільського господарства України. – С. 537–545.
978-966-483-245-5 http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/22624 |
|
Language |
uk
|
|