Запис Детальніше

Методика оцінки конкурентоспроможності продукції аграрного сектора

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методика оцінки конкурентоспроможності продукції аграрного сектора
 
Creator Сергеєв, О. П.
 
Subject конкурентноспроможність
якість
методи оцінки
competitiveness
quality
evaluation methods
 
Description В роботі розглянуто методи оцінки конкурентоспроможності продукції, можливості їх застосування до продукції аграрного сектору.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2017-10-11T08:16:09Z
2017-10-11T08:16:09Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Сергеєв О. П. Методика оцінки конкурентоспроможності продукції аграрного сектора / О. П. Сергеєв // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Беляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2009. – Спец. вип.: Аграрна економічна освіта в розбудові конкурентоспроможного сільського господарства України. – С. 537–545.
978-966-483-245-5
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/22624
 
Language uk