Особливості бухгалтерського обліку генетично модифікованих продуктів харчування
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості бухгалтерського обліку генетично модифікованих продуктів харчування
|
|
Creator |
Замула, І. В.
Сироїд, Н. П. |
|
Subject |
657.1
|
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2018-01-03T09:34:45Z
2018-01-03T09:34:45Z 2017-11-17 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Замула І. В. Особливості бухгалтерського обліку генетично модифікованих продуктів харчування [Електронний ресурс] / Замула І. В., Сироїд Н. П. // Сучасні тенденції розвитку обліку, оподаткування, аналізу і аудиту : зб. матеріалів Міжнар. наук. інтернет-конф., 17 листоп. 2017 р., м. Київ / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана», облік.-екон. ф-т ; редкол.: М. І. Бондар [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Київ : КНЕУ, 2017. ‒ С. 54‒55. – Назва з титул. екрану.
978-966-926-209-7 http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/23343 |
|
Language |
uk
|
|