Запис Детальніше

Особливості бухгалтерського обліку генетично модифікованих продуктів харчування

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості бухгалтерського обліку генетично модифікованих продуктів харчування
 
Creator Замула, І. В.
Сироїд, Н. П.
 
Subject 657.1
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2018-01-03T09:34:45Z
2018-01-03T09:34:45Z
2017-11-17
 
Type Article
 
Identifier Замула І. В. Особливості бухгалтерського обліку генетично модифікованих продуктів харчування [Електронний ресурс] / Замула І. В., Сироїд Н. П. // Сучасні тенденції розвитку обліку, оподаткування, аналізу і аудиту : зб. матеріалів Міжнар. наук. інтернет-конф., 17 листоп. 2017 р., м. Київ / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана», облік.-екон. ф-т ; редкол.: М. І. Бондар [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Київ : КНЕУ, 2017. ‒ С. 54‒55. – Назва з титул. екрану.
978-966-926-209-7
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/23343
 
Language uk