Особливості формування конкурентних стратегій хлібопекарських підприємств
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості формування конкурентних стратегій хлібопекарських підприємств
Competitive strategies of bakery companies Особенности формирования конкурентных стратегий хлебопекарных предприятий |
|
Creator |
Ліщинська, Вікторія Валеріївна
Lіshchynska, Victoria Лещинская, Виктория Валериевна |
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2018-02-08T12:35:39Z
2018-02-08T12:35:39Z 2017-11 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ліщинська В. В. Особливості формування конкурентних стратегій хлібопекарських підприємств / Ліщинська Вікторія Валеріївна // Стратегія підприємства: підприємницький контекст : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листоп. 2017 р. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана». – Київ : КНЕУ, 2017. – С. 81–82.
978-966-926-198-4 http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/23637 |
|
Language |
uk
|
|