Запис Детальніше

Особливості формування конкурентних стратегій хлібопекарських підприємств

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості формування конкурентних стратегій хлібопекарських підприємств
Competitive strategies of bakery companies
Особенности формирования конкурентных стратегий хлебопекарных предприятий
 
Creator Ліщинська, Вікторія Валеріївна
Lіshchynska, Victoria
Лещинская, Виктория Валериевна
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2018-02-08T12:35:39Z
2018-02-08T12:35:39Z
2017-11
 
Type Article
 
Identifier Ліщинська В. В. Особливості формування конкурентних стратегій хлібопекарських підприємств / Ліщинська Вікторія Валеріївна // Стратегія підприємства: підприємницький контекст : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листоп. 2017 р. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана». – Київ : КНЕУ, 2017. – С. 81–82.
978-966-926-198-4
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/23637
 
Language uk