Запис Детальніше

Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства
 
Creator Тичковська, Леся Петрівна
Тичковская, Леся Петровна
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2018-04-10T08:15:43Z
2018-04-10T08:15:43Z
2018-03-16
 
Type Article
 
Identifier Тичковська Л. П. Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Тичковська Л. П. // Туристичний бізнес: сучасні тренди та стратегії розвитку : тези Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (16 берез. 2018 р.) / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: Б. М. Данилишин (відп. ред.) [та ін.]. – Електрон. текстові дані. – Київ : КНЕУ, 2018. – С. 183–187. – Назва з титул. екрану.
978-966-926-223-3
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/24149
 
Language uk