АСПЕКТИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В СУЧАСНИХ УМОВАХ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
АСПЕКТИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В СУЧАСНИХ УМОВАХ
|
|
Creator |
Кирніс, Наталія Іванівна
|
|
Subject |
конкурентоспроможність підприємства, конкурентоспроможність під- приємства ресторанного господарства, аспекти конкурентоспроможності, специфічні влас- тивості підприємств сфери послуг.
|
|
Description |
У сучасний період багато уваги приділяються дослідженню конкурентоспро- можності підприємств різних сфер економіки. Виникає необхідність дослідити конкуренто- спроможність підприємств ресторанного господарства. Метою статті є вивчення аспектів конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства в сучасних умовах, вра- ховуючи наукові праці вітчизняних і зарубіжних авторів. У статті визначено основні підхо- ди до категорії «конкурентоспроможність підприємства», охарактеризовані концептуальні підходи до визначення терміна «конкурентоспроможність підприємства ресторанного гос- подарства». Сформульоване власне бачення автором терміна «конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства». Отже, в основі поняття «конкурентоспромож- ність підприємства ресторанного господарства» закладені основні підходи із загального ви- значення конкурентоспроможності підприємства та специфічні властивості підприємств сфери послуг. |
|
Publisher |
ПУЕТ
|
|
Date |
2018-04-24T10:37:34Z
2018-04-24T10:37:34Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6100
|
|
Language |
ua
|
|