Запис Детальніше

АСПЕКТИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В СУЧАСНИХ УМОВАХ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title АСПЕКТИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В СУЧАСНИХ УМОВАХ
 
Creator Кирніс, Наталія Іванівна
 
Subject конкурентоспроможність підприємства, конкурентоспроможність під- приємства ресторанного господарства, аспекти конкурентоспроможності, специфічні влас- тивості підприємств сфери послуг.
 
Description У сучасний період багато уваги приділяються дослідженню конкурентоспро-
можності підприємств різних сфер економіки. Виникає необхідність дослідити конкуренто-
спроможність підприємств ресторанного господарства. Метою статті є вивчення аспектів
конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства в сучасних умовах, вра-
ховуючи наукові праці вітчизняних і зарубіжних авторів. У статті визначено основні підхо-
ди до категорії «конкурентоспроможність підприємства», охарактеризовані концептуальні
підходи до визначення терміна «конкурентоспроможність підприємства ресторанного гос-
подарства». Сформульоване власне бачення автором терміна «конкурентоспроможність
підприємства ресторанного господарства». Отже, в основі поняття «конкурентоспромож-
ність підприємства ресторанного господарства» закладені основні підходи із загального ви-
значення конкурентоспроможності підприємства та специфічні властивості підприємств
сфери послуг.
 
Publisher ПУЕТ
 
Date 2018-04-24T10:37:34Z
2018-04-24T10:37:34Z
2013
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6100
 
Language ua