КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА З ЕКСТРАКТОМ З СУХИХ ВИЧАВОК З ХЕНОМЕЛЕСУ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА З ЕКСТРАКТОМ З СУХИХ ВИЧАВОК З ХЕНОМЕЛЕСУ
|
|
Creator |
Хомич, Галина Панасівна
Горобець, Олександра Михайлівна |
|
Description |
Композиція інгредієнтів для приготування борошняних виробів з дріжджового тіста містить борошно пшеничне першого ґатунку, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонну харчову, цукор-пісок, масло вершкове, меланж екстракт з сухих вичавок хеномелесу та воду.
|
|
Publisher |
ДП “Український інститут інтелектуальної власності”
|
|
Date |
2018-04-25T05:36:29Z
2018-04-25T05:36:29Z 2017-06-26 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6105
|
|
Language |
ua
|
|
Relation |
бюл.12;117440
|
|