Запис Детальніше

КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА З ЕКСТРАКТОМ З СУХИХ ВИЧАВОК З ХЕНОМЕЛЕСУ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА З ЕКСТРАКТОМ З СУХИХ ВИЧАВОК З ХЕНОМЕЛЕСУ
 
Creator Хомич, Галина Панасівна
Горобець, Олександра Михайлівна
 
Description Композиція інгредієнтів для приготування борошняних виробів з дріжджового тіста містить борошно пшеничне першого ґатунку, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонну харчову, цукор-пісок, масло вершкове, меланж екстракт з сухих вичавок хеномелесу та воду.
 
Publisher ДП “Український інститут інтелектуальної власності”
 
Date 2018-04-25T05:36:29Z
2018-04-25T05:36:29Z
2017-06-26
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6105
 
Language ua
 
Relation бюл.12;117440